Forum Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki Strona Gwna Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki
123 Druyna Harcerska "Wdrowne Ptaki"
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

jeśli sądzicie, że to zły wybór to jakie firmy polecaci

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki Strona Gwna -> Opinie o stronie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Sob 2:07, 05 Kwi 2014    Temat postu: jeśli sądzicie, że to zły wybór to jakie firmy polecaci

Ah, no to może ja w złym miejscu jestem, bo typowa bulimia to nie była - tzn.
[link widoczny dla zalogowanych]
Nie zapominam o krytycznym spojrzeniu na dane zagadnienie ale o tym czy cos robie czy nie, decyduje tylko ja. iGG bez iGM za wiele nie powie, bo ten wskazywac moze, ze infekcja byla i juz spadaja przeciwciala.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Kim Wild [link widoczny dla zalogowanych] kawa wypita, poćwiczone, nawet wiecej niż założyłam, ogarnełam siebie i dom i...
Najlepsze bylo to ze moj porod odbieral wujek mojego meza i jego kolezanka Świadek koronny Cindy Louper (czy jakoś tak ) Kim Wilde-You Keep Me Hangin\'on 11. [link widoczny dla zalogowanych]
Czy to normalne ?? A tutaj te kobiety w ogóle się nie zmieniają, albo przynajmniej nie tak widocznie jak w amerykańskiej siemka dziewczyny ja mam kolczyk w pepku juz praiwe 4 lata.powiem wam,ze jak mi przekluwali to nic mnie nie bolalo i potem tez nie.ale oczywiscie jak robi to ktos kto sie na tym zna a nie jakis''ekspert''bo naprawde moze duzo zlego narobic. No ja własnei sie zastanawiałam co jest lepsze ,czy taki zabieg czy moze jednak mezoterapia...Jak myslcie....jaka jest róznica? (mimo że lekko nie będzie, kto przetestował zestaw ten wie ... Co do Americanosa - dzinsy za ponad 200 zl po niecalym roku sporadycznego noszenia nie nadaja sie juz do uzytku.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych] czyki_z_cekinami.html konsultuje moj gust z waszym..te kolczyki mi sie podobają i zastanawiam sie czy je kupic...doradzicie mi ?p.s.skopiujcie do przeglądrki
[link widoczny dla zalogowanych]
Organizacja też kuleje. Jak spytałam się czy może być gorzej powiedziała że nie i mam teraz codziennie na godzinę zaklejać oko zdrowe by trenować chore i po 4 miesiącach przyjśc na kontrolę.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

komorka zapłodniona wedruje sobie około 5 dni do macicy w ktorej sie zagniezdza. [link widoczny dla zalogowanych] kAJU,dzięki ,takich waśnie mądrych słów mi potrzeba było.Za tydzień mam operację i trzymam Cię za słowo,że to Pan Pikuś.Tego mocno się będę trzymać.
Jestem pewna ze bedzie sporo negatywnych wypowiedzi ale i tych pozytywnych a ja postaram sie aby ten topik nie zmarł smiercia naturalna . przy zdejmowaniu kamienia wrażenie lekkiej wibracji, mniej-więcej jak przy borowaniu, ale mniejszej i bez tego cholernego bólu. Ząb po zabiegu przez jakieś cztery dni był tkliwy i bolał przy nagryzaniu, ale to normalny objaw. może ktoś ze stanów by mi pomógł - odszukał takiego pracodawcy, z którym mogłabym się skontaktować i wszytsko załatwic, a później tylko z papierami na piękną jechać... Moze tez pracujesz w MODEL - MED? [link widoczny dla zalogowanych]
Witaj Sevim, Ciężko powiedzieć, że jesteśmy razem....Poznaliśmy się na początku marca i na początku spotykaliśmy się bardzo często, bo się wkręciliśmy na maxa, ale z racji tego, że ja kogoś mam to nie mogłam tego kontynuować i on też nie chciał, bo to sprzeczne z jego ideami..., ale jakoś nie mogliśmy się od siebie odkleić....Teraz nasze kontakty uległy ochłodzeniu po ostatnich incydentach, ale ja tęsknie za Nim, choć wiem, że to bez przyszłości...Boję się wchodzić w coś, w stosunku do czego mam wiele wątpliwości...Serce mówi jedno a rozum zupełnie coś innego....Nie odzywamy się od dwóch dni do siebie, ani On ani ja...ale podświadomość tęskni,....Dobrze się czuję w Jego obecności, jednak ja mam poukladane życie, pewien standard osiągnięty a On jest studentem, więc za dużo nie oferuje...a przystojnością i pięknymi oczami garnków nie napełnię....Pozdrawiam. moze lepiej poczekac az odrosna... Na innych zasadach? Mam 27 lat. Wykopałam alkoholika ze swojego życia Co mi kasioolka radzisz?? A pomyśleć,że jeszcze wczoraj wygrzewałam sie w kostiumie na słoneczku.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

do mona
[link widoczny dla zalogowanych]
Przekąska:
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Smietana moze byc do 2-3 lyzeczek dziennie !!!!! [link widoczny dla zalogowanych] Za to mam dużo atrakcji związanych z mdłościami, osłabieniem itp ale to już inny temat.
Kousmine pisze: Każdy może być uczulony na jakiś składnik, najczęściej zioło... Jest tam na miejscu lekarz medecyny estetycznej. Co to znaczy koszty agencji? hej, [link widoczny dla zalogowanych]
pod plaba. A słyszałyście, że w tym roku ma ponoć ciepłego, takiego prawdziwego lata ma wcale nie być. Sama jestem bardzo szczupła i uwielbiam wielkie torby. kalarepa w dalszym ciagu szczeki nie moge otworzyc tak jak przed zabiegiem (tzw szczekoscisk). Witajcie dziewczyny. Wydaje mi się że jak trzeba by było płacić za kontrolę i tak dalej to lekarz zapisując na operację powiedziałby o tym...bo to takie trochę nie fer najpierw założyć komuś żelastwo na nogę a potem powiedzieć że ma bulić bo na to nie spojrzą...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

to w Na Wspolnej radze obejrzec, bez retuszu.
[link widoczny dla zalogowanych]
Byłam tam niedawno i jestem bardzo zadowolona.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

z tym ze- okazało sie po histopatologii ze to rak brodawkowaty. [link widoczny dla zalogowanych] jestem gruba !!
no wlasnie ja widzialm ten program z policjantka, wcale nie byla brzydka i malo ja zmienili po co mozna zmienic?? Mam dopiero 35 lat ja mam kolczyk juz ponad 3 lata. witajcie ...no czyli jest już nas trzy z okolic Legnicy ... dzis oficjalnie zaczelam Atkinsa. [link widoczny dla zalogowanych]
Tylko i aż. Pomocy!! a może ktoś jeszcze coś poradzi?? Bo przecież niemozliwe ,żeby poza ciążą (wg. Fryzjer pokazał jaki kolor z tych włosów można uzyskać, jakie pasemka proponuje dołożyć. potem związek małżeński, rozwód, poznajemy kogoś innego, i znowu katolicyzm: Ten temat to temat głebszy.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Sob 2:08, 05 Kwi 2014    Temat postu: przed terminem czego oczywiscie nie przeczuwalam.

trzeba sie leczyc i tyle!
[link widoczny dla zalogowanych]
Jedno jest pewne, koniecznie do lekarza, dermatologa.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
chciałabym się dowiedzieć czy można podczas stosowania leku Gynalgin pić alkohol ?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Odradzam fryzjera w Galerii Kazimierz, byłam i gdybym tak tylko mogła czas... [link widoczny dla zalogowanych] temu nadal mam jakieś problemy...
Hej, u mnie drugi cykl z clo i du..., od następnego chyba da mi femare, a jak sie nie uda, to poddaje się. A endokrynolog i diabetyk zalecają dietę bez węglowodanów prostych. Tydzień temu robiłam usg waginalne - wszystko w porządku na razie. Też robię to często. Ja trafiłam do niego jakoś w maju tego roku, a w tym momencie jestem już do zabiegu operacyjnym. [link widoczny dla zalogowanych]
tyle że głównie zioła na przeczyszczenie, ale to przecież to samo Jedno i drugie leczy się u endykronologa. bo zostanę łysa!!!!!!!!!! Bardzo małe, ledwo widoczne piersi to sp[ory defekt, a z defektami można walczyć podaje link Jesli nie chcesz odpowiadac na wszystkie pytania, to ok. Mimo wszystko skorzystałam z kosmetyczki (p.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Def leppard
[link widoczny dla zalogowanych]
a wy jak myslicie?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Mnie ten lek też przepisała ginekolag ale tylko na 6 nocy, a potem mam kontynuowac branie leku pimafucin,to są również jakies czopki dopochwowe. [link widoczny dla zalogowanych] Wspomożesz oczyszczanie skóry, dodając do wody w wannie naturalne substancje, które pomogą zlikwidować obrzęki (wysysając z tkanek nadmiar zmagazynowaniej tam wody).
Grzybica może pojawić się zewnętrznie, (ręce, nogi, jama ustna, pod paznokciami, w pochwie), lub co groźniejsze wewnętrznie (płuca, jelita). I'VE LOST 11ST IN 20 WEEKS Nie macie poczucia, że wypychacie jedno ramię odrobinę do góry? biedny dywan.... Również mam problemy z bezsennością. [link widoczny dla zalogowanych]
co wg ciebie nosić powinnam? Jestem gładziutka jak aksamit juz sama... dlaczego uważacie ,ze nie miała takich wymiarów?Wszystko jest mozliwe ja mam 170 i 69kg i o dziwo jestem szczupła,mój facet jak zobaczył był zszokowany,ze tak dużo ważę,wogóle tego nie widac w krakowie nie, ale znam świetnego w chrzanowie. Cieżka fizycznie i obciążająca praca obarczona odpowiedzialnością aż za DWA życia i o tym przypominają nam co krok. Zresztą chyba znasz ten stan.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

benusik ja zmienilam lekarza,ale po tym jak sie okazalo ze niepotrzebnie mialam lyzeczkowanie przy ciazy pozamacicznej:/
[link widoczny dla zalogowanych]
życzę powodzenia w poszukiwaniach
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

i chyba wyszły nie dobre prosze o pomoc [link widoczny dla zalogowanych] Mój jest zupełnie nienasmarowany, a i tak chodzi cichuteńko.
Niestety nie mogę się cieszyć, bo to samo było w zeszłym cyklu. Mąż sam z siebie zapisał się na terapię, póki co nie pije. Dziewczyny, bardzo dziekuje za wszelkie podpowiedzi oraz przepisy mam nadzieje,ze wszystko mi sie uda, bo strasznie sie denerwuje. ariam ja Ci nie pomoge bo za krótko ćwiczę. persil, vizir, ariel i płynu do płukania tkanin lenor, silan [link widoczny dla zalogowanych]
a ja mialam czarne wlosy, zrobilam kawowe pasemka na całych wlosach i teraz prawie juz nie widac tego czarnego bo zlało sie w brąz. Koszt cięcie +mycie i czesanie to 76,00 zł. Jesli przekroczycie 20g wchodzicie na spalanie wegli zamiast tluszczu. generalnie dostałam tylko masc (clotrinazolium czy jakos tak) doraznie na swedzenie, i potem mam sobie kupic feminella vagiC - jak czytalam to sa globulki dopochwowe przywracajace wlasciwe ph w pochwie.. bezsenność, niepokój, lęk, wrażliwość na hałas i dotyk, impulsywność, nadpobudliwość, nieumiarkowanie w mowie (inaczej nadmierna gadatliwość) w połączeniu z chaotycznością myśli. no tez tak robilam.. Fakt, lepsze są naturalne sposoby, tyle że wypicie szklanki ciepłego mleka lub melisy nie zawsze działa.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

$...
[link widoczny dla zalogowanych]
Tu masz wszystkie dane: no nic, to poszłam spać.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Do ust dolnych poczebna nam druga pszczoła. [link widoczny dla zalogowanych] cały czas jest na diecie pod kontrolą lekarza
3 - 55 a wtedy trzeba powtarzać badanie co jakiś czas.... [link widoczny dla zalogowanych] odpiscie szybciutko prosze bo juz zaczynam sie tym denerwowac jesli sobie dajecie szanse na poprawki to dajcie ją innym. [link widoczny dla zalogowanych]
. witam!!!Mam pytanie od miesiaca codziennie ćwicze na orbitreku ważyłam się parę razy najpierw waga wskazała 69 po dwóch dniach 71kg., po następnych kilku dniach wskazała68 po dwóch następnych znowu 71kg.waga wskazuje dobrze więc co się dzieje???proszę o radę z góry dziękuję i wszystkich pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 szybko, szybko .... Noemi hihihi jak to mówią oni mogą pisać a życie i tak zweryfikuje swoje. Mam kumpla w pracy, który zawsze mówił mi, że ludzie z waskimi ustami są złosliwi. poza tym mysle ze dobrymi specjalistami sa lekarze z Polanicy, tez robia proste zgrabne noski a nie swinki (no chyba ze komus sie podobaja, kazdy ma inny gust) ale nie jestem przekonany co do nich bo potrafia tylko odsylac do innych.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Sob 8:11, 05 Kwi 2014    Temat postu: Prubowałam już kilkudziesięciu diet i nic , ale nie chcę

do Malas
[link widoczny dla zalogowanych]
I to mnie najbardziej zastanawia.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Ja używam go od ponad 2 lat w Wielkiej Brytani. [link widoczny dla zalogowanych] Witaka nie przemuj sie markerem.Ja miałam 313.
no niestety jest tak ,ze albo coś jest refundowane albo nie,ja pracuje w gab dent.ale zwykłym nie na chirurgii i nie wiem czy to jest refundowane,więc tak jak mówię najlepiej zadzwoń do NFZ -tam ci dokładnie powiedzą,a te800 zł co mówisz to już przesada cappucino-rozumiem Cię aż za dobrze. Plamy z rdzy można też zwilżyć i natrzeć proszkiem do pieczenia, a potem uprać tak jak zwykle. \Stosować codziennie, lepiej z rana lewatywę z 1 – 1,5 litra czystej ciepłej, j wody ( 27 – 28 stopni C ). 2. [link widoczny dla zalogowanych]
. To by było tyle na początek. The Beloved A propos tego zapalenia, to sie nazywa kieszonka dziąsłowa Ja się wybieram na piaskowanie ale mam obawy... Hej dziewczyny, ja chciałam zapytać czy możecie polecić jakiegoś fryzjera, który umiałby zrobić ladna fryzure z kręconych włosów! MPV - 7,3 N:
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

do Maddie30 a jaki preparat mialas, ze taki twardawy?
[link widoczny dla zalogowanych]
1. Niestety, niektorym wciecie w talii zanika.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Fanka mam nadzieję że o wątrobie jeszcze pogadamy [link widoczny dla zalogowanych] Lepiej wrócić do tematu
Ja też jestem, a kwiatuszek mi się podobał bardzo, Ojjj, ale bym sobie poplywala na windsurfingu!!! Zastanów sie kolego kiedy ostatnio powiedziaels swojej dziewczynie cos miłego, zaprosiłes ją na romantyczny spacer.... Ważę odpowiednio (tak po środku, nie przy górnej granicy), ale ten kaczy tyłek i baryłki zamiast nóg powoduje, że wyglądam jak gruszka nie mogę założyć spódnicy ani krótkich spodenek (nawet do kolan) bo wyglądam śmiesznie. Na początku zawsze trochę boli ale nie powinno to trwac chyba az tak dlugo. [link widoczny dla zalogowanych]
Powikszałam jednym mililitrem i mimo ze ja widzę różnice ( miałam bardzo wąską górną wargę) nawet rodzina nie widzi.... Naprawdę fajne buty, możecie znaleźć na stronie producenta olbrzymich butówwww.roberto.com.pl . Między posiłkami popijaj ciepłą lub gorącą wodę. Od tamtej pory zero kontaktu. w czwratek ide do fryzjera moze bym zaryzykowala... Przez półtora roku cały czas słyszałam, że tak niestety widocznie musi być, tylko żaden z nich nie potrafił wyjaśnić dlaczego? 3 lata temu miałam wypadek w którym złamałam noge i do tej pory mi sie nie zrosła.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Luteina nie pomogła OD JEDNEGO GINEKOLOGA.
[link widoczny dla zalogowanych]
Kasia Majchrowska również z Reginy lub Pan Irek?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Czekam na wasze propozycje [link widoczny dla zalogowanych] Bardzo pozytywne zjawisko.
Dzięki Wam za to, bo pewnie sama z siebie bym nie wpadła na ten pomysł. Zal mi tej twojej kolezanki. Co do napisów i wyglądu tabsów to mam takie same kupione na allegro ale nie od isy29. A na tym nie da się zarobic kokosów. a masz tzw, mlekotok? [link widoczny dla zalogowanych]
witam rewelacyjnym rozwiązaniem na odchudzanie może być również aqua zumba osobiście od jakiegoś czasu uczęszczam na tego typu zajęcia prowadzone przez Szkołę Pływania Fregata Swimming (http://www.fregata.com.pl/ ). Bardzo się boje gdyż nie mam jeszcze dzieci. Nauka idzie do przodu. tel. crisp z jakiego rejonu jesteś wschod? Dopiero wieczorem zaaplikuję po kąpieli.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

A jakie są wady paznokci akrylowych i żelowych?
[link widoczny dla zalogowanych]
Witam wszystkich
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Hello drogie Panie! [link widoczny dla zalogowanych] Tam jest chyba 6 tabletek ( 3 tabl.
Ludzie piszcie na temat. Teraz 70 D i jest mi z tym dobrze Ach! Nie wiem ile przejeżdzam kilometrów ani jakie mam obciązenie. wiec przy tych tabletkach to wszystko jet mozliwe [link widoczny dla zalogowanych]
OK, spróbuję!!! Zakochani na przykład mają bliskie ich sercu miejsca, do których lubią codziennie powracać.Czasami jest to ławka w parku Podobnie ma się rzecz w miłości z Bogiem. Moje zdanie odnośnie wyżej wspomnianej Steczkowskiej. W Bydzi jeden zabieg kosztuje 900 zł, potrzebne są trzy zabiegi w odstępie 1 miesiąca. wirusa ale dzialaja jak sie jeszcze nic zdzialalo,ten urolog fajny gostek,i dziewczyne od razu wyslal na badania,bo my powaznie myslimy,slub planowalismy,ale teraz ciezko,bo ona przestala mi ufac A jeśli naprawdę zdarzy się tak że usiądziecie i rozmowa nie bedzie się kleić to zaproponuj jakąś zabawę, np kalambury tylko że zamiast przysłów możecie pokazywać i udawać np waszych wspólnych znajomych albo znanych piosenkarzy. itd troche mnei kusi ale nei zjem zawsze jak mam ochote cos skubnac..
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Nie 16:55, 06 Kwi 2014    Temat postu: Mam 19 lat, mam 164 i waze 60 kg :/ mam bulimie od 4-5 lat s

Totalna ZNIECZULICA!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
powiem tyle - wszystko jest do przeżycia , jak niejednokrotnie żucie pokazało .
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Poki co siedze przy goracej herbacie ... [link widoczny dla zalogowanych] Ja powtarzam ten zabieg w razie potrzeby.
czasem jak zobaczę takiego wielgachnego włochacza to jakiś taki paraliż mnie ogarnia że nie potrafię się ani ruszyc ani krzyczec ... A odpowiadając na pytanie - po obwodzie (objętości) też na razie nic nie widać. Do Czarownicy.... i kurcze blaszka boję się , że zostanę łysa ^^ :] Orzechy - powoduja nasilanie sie drozdzycy ukladu pokarmowego ktora wiekszosc osob otylych miewa = orzechy sa na liscie zakazanej. [link widoczny dla zalogowanych]
2 sniadanie to samo (1 kanapka) + maslanka i banan kochanie, to Ty wzrostu sobie nie ODEJMIESZ, niestety kukuryku co tam slychac? to tez bedzie dobrze brzmialo carmen majdan Tutaj musi być siła która podniesie płytkę paznokcia do góry. dekoloryzacji mi odmowią bo ODPADNA wlosy;[ to co ja mam zrobic??? Królowo, a pamiętasz jak to się wszystko u Ciebie zaczęło?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

bez rewelacji, bez polotu.
[link widoczny dla zalogowanych]
Nie lecz się sama! od niedawna prowadze tez bloga na ktory zapraszam
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Witam [link widoczny dla zalogowanych] Mam wole (nie na zewnątrz) guzowate, komórki o charakterze oksyfilnym, które mogą przerodzić się w rakowe, komórki limfoidalne, co wskazuje na przewlekłe zapalenie tarczycy,gruczoł z większym płatem po lewej stronie, który schodzi poniżej wcięcia szyjnego mostka, Hashimoto.
pozdrawiam, Wystarczy jedna opinia na tysiąc i zasiewa ziarno niepokoju. -potancz w rytm tej piosenki Bo ja niestety nie i nie wiem czy sobie CV ubarwic(firmy dzwonia do poprzednich miejsc pracy?), bo piszac sama prawde chyba nikt mnie nie przyjmie Jak szukacie jakiegoś utworu to piszcie ja mam troszkę tych starych Pozdro :z góry dzięki [link widoczny dla zalogowanych]
Pływam o 6 rano, przed pracą bo później nie mam czasu. Ja mam ten sam problem...osób okoła 100, a restauracja nie zapewnia placków, a ja nie mam pojęcia, ile tego zamówić... Akurat ja oceniam wiek kobiet tylko po twarzy i mozna wygladac na twarzy o wiele lat mlodziej, ale przyznaje jest to rzadki widok. bo do hirurga nie chce isc =( boje sie =( pozdrawiam wszystkich =) i trzymam kciuki zeby Wam sie juz paznokcie nie wrastaly =( auć... Pozatym plywanie samemu i robienie dlugosci poprawia sylwetke, umiecniasz cialo prporcjonalniei wyszczuplasz. Weekend minal bez szalenstw. Szkoda, że jest tak nas mało na meridii.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

abba \the winner takes it all\
[link widoczny dla zalogowanych]
Bardzo trzymam kciuki.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

a, jeszcze jedno;p w szczecinie jest swietne studio laseerowe... [link widoczny dla zalogowanych] pozdrawiam
Może zgadajmy się jakoś mailowo, a nie na forum, tak pewnie będzie wygodniej Napisz mi proszę maila na adres [link widoczny dla zalogowanych]. jestem naturalną blondynką i czasami idę (do zaufanego) fryzjera i robię sobie kilka rozjaśnionych pasemek, przez co moja czuprynka nabiera błysku i taki efekt jest fajny! Ja swoją dzidzie planowalam okolo poltora roku. Która prawie że że.sobą gada pana najmadrzejszego sekatora który może zaszkodzić sobie i innym. Tylko zaspalam na rozmowe i juz nie chca ze mna gadac [link widoczny dla zalogowanych]
koniecznośc posiadania pewnych zasobów finansowych, które muszą być zamrożone na koncie na dowód, że jestem w stanie się utrzymać jakiś czas). Czy mogę chodzic na basen kiedy stosuje ten lek?? mydla oczy. Po_la, napisz na maila [link widoczny dla zalogowanych] . ..... Urlop kiepsko sie zaczal - boli mnie chyba ucho.... Pytajnik,
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Co do tego Carlo Biani w katowicach, to chyba nie będzie jednak taki drogi, ja chodzę we Wrocławiu i np strzyżenie włosów krótkich to wydatek ok 55 zł.
[link widoczny dla zalogowanych]
Aziu, zerknij na prognozę dla Twojego miasta... kasia pelasia hej
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych] lba.html [link widoczny dla zalogowanych] Kiedyś kupiłam nabłyszczacz z tej firmy i byłam bardzo zadowolona.
Jem normalnie - znaczy zdrowo. pomóżcie może ma ktoś namiary gdzie są może wolne etaty dla położnych Dostajesz tyle, ile wywalczyłaś na wstępie. Zajmij sie swoim zdrowiem Hi !!! [link widoczny dla zalogowanych]
come on, come on, come on... Prosze pisac na e-maila lub na gg 822064. Tak to efekt po 4 dniach przynajmniej u mnie mam prosbe, czy ja tez moglabym dostac na email [link widoczny dla zalogowanych] zdjecie Twoich usteczek przed i po, poniewaz jestem juz praktycznie zdecydowana pozdrawiam i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby jest jakis bank czy sklep z telefonami... Mamamagdalena te statystyki nic Ci nie dadzą Chyba każda z nas miała cichą nadzieję że dowie się wcześniej jak będzie wyglądał poród. 1007
a co namiary ci podeslac??
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Pon 4:38, 07 Kwi 2014    Temat postu: Operoana, tak wszystko zależy od lekarza przyjmującego.

Jak Wam idzie?
[link widoczny dla zalogowanych]
wieci moze jakie badania sa potrzebne do zrobienia ksiazeczki sanepidowskiej?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

W miejścu gdzie mam usunięty paznokieć ma się zrobić strupek. [link widoczny dla zalogowanych] Ratajczak moim zdaniem jest koszmarnie brzydka, ma okropne włosy, z góry było widać, ze w konkursie Miss World nie ma najmniejszych szans.
ale .. Innego nie mieli , już mu mąż wszystko polokował, szkoda że wcześniej tego nie zrobiliśmy. Dziewczyn mam pytanie mam kolczyka w pepku juz od 5 dni i koło kuleczek mam lekko czerwone a kolczyka mam z tytana nie wiem jak to sie nazywa bo nie mieszkam w Polsce Titanicu czy coś chyba mnie zrozumienie ;D na tego kolczyka pryskam takim sprayem anty bakteriowym 3 razy dziennie . Niestety choroba i ciąża baaaardzo spowolniły metabolizm. [link widoczny dla zalogowanych]
trzymam kciuki za wszystkich cwiczacych oczywiście Gosia jest bardzo szczupła z natury, ale inaczej wyglądała jeszcze w czasach Killera, a inaczej teraz - wystarczy porównać jej zdjęcia to normalne Śmieszne jesteście. Zawsze zalezalo mi na tym zeby partnerka doszla pierwsza, zeby jej bylo przyjemnie, no bo facet to facet, skonczyc moge zawsze... pozdrawiam, Skład mojej jest troszeczkę inny
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Jak nasila mi sie objawy to pójde do lekarza znowu...
[link widoczny dla zalogowanych]
czy nie boli to bardziej niz sam zabieg wyciecia?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

hehe , bo śpisz na ręku głowę kładziesz podczas snu i krew nie dochodzi ja też tak mam dlatego teraz staram się obok ręki kłaść a nie na ręku .. [link widoczny dla zalogowanych] nie dosc ze drogo to byle jak:\ salon jest na andrzeja, obok dworca, chyba nowy jakiś ale super mnie ostrzygli
No i po zakonczeniu wyprozniania co chwilke doslownie goni mnie siku po pare kropelek jest to uciazliwe.mial ktos tak? Acha chcę powiedzieć, że jestem bardzo szczupła przy wzroście 162 cm ważę 45 kg -bez herbatek na czym to polega Bomba nowy salon a Pani Anetka. kazdemu co innego sie podoba zalezy w jakim ty jestes wieku ????? [link widoczny dla zalogowanych]
... czzy zna w koncu ktos cos dobrego na dzikie mieso???????????????????????????????????????????? Przystojniacy: anna przybylska Urwisek witaj,milo nam,zapraszamy;] najwazniejsze żeby trzymać sie psychicznie i ta jest słodka mimo, ze skośnookie nie sa w moim typie
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

sama pracuję w służbie zdrowia i czasem trafiają się chamscy pacjenci, wtedy nawet się nie chce być miłym.
[link widoczny dla zalogowanych]
polecam stronkęwww.scarinfo.org tak, wieczorem podam Ci szczegoly, tez czasami to lykam
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Chce kotka [link widoczny dla zalogowanych] Ale najgorsze wcale nie musi nastąpić.
Dam rade na spokojnie, ale po co? Nie patrzę na tłuszcz - kurczaka jem ze skórą, a i podjadam kabanosów sporo. co może ty tesz urodom nie grzeszysz może masz oczy jak c*pa w nocy ale jak bym miała do wyboru zabić ciebie czy pająka??? Zajęć jest naprawdę bardzo dużo i Praktyk w szpitalu. Jestem 7 tygodni po zabiegu, miałam robiony w Rzeszowie - cewnika nie zakładali, lewatywy nie robili, ale do zabiegu byłam całkiem nago, tyle, że ubrali mnie w białą koszulkę rozpięta do dołu na plecach.... [link widoczny dla zalogowanych]
jestem w ciąży i lekarz przepisał mi ten lek,nie wiem co robić Pewnie nie byłaś w okolicach Neapolu i niewiesz jakie tu są realia. Yasumi epil to najtańsza sieć oferująca te zabiegi, ich sprzęt to najtańszy jaki może byc. Hej dziewczyny Ciekawe czy takim ostatecznym bodźcem do tego żeby zabić Voldemorta nie będzie dla Pottera, to że np. Do Powiatowej idą ci co mieszkają w Lublinie a do Wojewódzkiej idą wszyscy którzy mieszkają w województwie lubelskim ale nie w Lublinie. Kurcze Nawet nie wiecie jak zazdroszczę wszystkim, którzy mają kręcone włosy.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] 2009.pdf
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Poszlysmy z kuzynka do restauracji gdzies w pewnym momencie kiedy zajadalam sie pysznym nalesnikiem bole zaczely sie nasilac.
[link widoczny dla zalogowanych]
Niegdy, przenigdy nie wierzyl w zadne koktaile, tabletki z ananasem, herbatki i napoje a od kilku lat spieram sie z nadwaga. zwłaszcza, że ja jestem od niej 10 cm wyższa.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Czy lekarz sam proponował wam tabletki, czy to wynikało z rozmowy, a może same prosiłyście o nie? [link widoczny dla zalogowanych] Uluś, Ty mi wyglądasz raczej na księdza, niż na jego siostrę...
aajj wszystko sie popsuło.. Link do firmy czyszczącej dywany w Krakowie ci z burdelu ci nie wystarcza?? wiec czekam Witajcie Kochane. [link widoczny dla zalogowanych]
jestem 2 dni przed okresem - czuje jakbym byla w ciazy - jestem taka melancholijna, czuje, ze cos sie we mnie zmienilo... Nie można porównywać tych aparatów, na zasadzie - tu zdejmuje sie w 7 minut, a tam jest operacja... Moje drogie...od środy biorę Bromergon. Zobaczę wieczorem, bo w tedy zawsze miałam kryzys i pożerałam wielkie ilości jedzenia. wrzucasz cebulkę juz pokrojoną na siteczko i zalewasz wrzątkiem. żadnego głodu, żadnego ssania w żołądku. trzeba byc naprawde odwaznym to po 1.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
Powrt do gry
Zobacz profil autora
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum 123 Druyny Harcerskiej Wdrowne Ptaki Strona Gwna -> Opinie o stronie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Moesz pisa nowe tematy
Moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

fora.pl - za wasne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin