Forum Forum 123 Dru┐yny Harcerskiej Wŕdrowne Ptaki Strona G│ˇwna Forum 123 Dru┐yny Harcerskiej Wŕdrowne Ptaki
123 Dru┐yna Harcerska "Wŕdrowne Ptaki"
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   U┐ytkownicyU┐ytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siŕ, by sprawdziŠ wiadomoÂciZaloguj siŕ, by sprawdziŠ wiadomoÂci   ZalogujZaloguj 

przeciw depresyjny, ktorego glownym skladem jest fluoksetyna

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum 123 Dru┐yny Harcerskiej Wŕdrowne Ptaki Strona G│ˇwna -> Opinie o stronie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla




Do│▒czy│: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 11:03, 05 Kwi 2014    Temat postu: przeciw depresyjny, ktorego glownym skladem jest fluoksetyna

jak sie ten salon otwiera na Wawelskiej to napewno nie bedzie tani
[link widoczny dla zalogowanych]
Witam wszytkich.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

No ale domyslac si─Ömozna. [link widoczny dla zalogowanych] Wrecz przeciwnie.
W┼éosy rozja┼Ťnia┼éam na ul. A smarowanie go witamin─ů E w kroplach przy┼Ťpieszy gojenie. only you Mia┼éam nadziej─Ö , ┼╝e to minie , ale niestety. co do trwa┼éej prostuj─ůcej to pyta┼éam kiedy┼Ť w salonie ale najpierw dowiedzia┼éam si─Ö ┼╝e ona niszczy w┼éoski tak samo jak zwyk┼éa trwa┼éa wi─Öc ju┼╝ o cen─Ö nie pyta┼éam ... [link widoczny dla zalogowanych]
w kupie razniej!!! Zobaczymy co b─Ödzie dalej. Jesli bylby ktos zainteresowany to tak jak pislam niech sie odezwie na gg maila albo koma bo ostatynio czesto mi sie komputer psuje AASSDDFFGG -no tak wytn─ů i potem si─Ö goi. do Winogronka8 Straszne! Szybka angiografia w katowicach potwierdzi┼éa najgorsze obawy, nowe ognisko w centrum oka.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

i teraz wiem ┼╝e nie by┼éo warto, bo efekt by┼é ma┼éo wytrzyma┼éy a ko┼äc├│wki podwija┼éy si─Ö ju┼╝ od samego wyj┼Ťcia z domu...
[link widoczny dla zalogowanych]
Ref: Poza tym robi─ů si─Ö mi─Ö┼Ťnie, nie s─ů widoczne, ale one te┼╝ wp┼éywaj─ů na przyrost wagi.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

A na koniec dodam ....ze znowu szukam tej jedynej , wymarzonej torby jak na razie efektów poszukiwań brak [link widoczny dla zalogowanych] Cała ta sytuacja i branie tabletek trwa juz(a moze dopiero) 4 lata a zdarzyła narobic tyle szkód.
karpiniamonia - nie wiem w jakim wieku jest Twoje dziecko, ale mo┼╝e pomog─ů banany. Niestety - w moim przypadku niewykonalne. oczywiscie wymaga to czasu i poswiecenia ale warto chyba przysiasc by potem miec nieco lepsze szanse. witam,zaczn─Ö od tego,┼╝e przez rok bezskutecznie staramy sie z m─Ö┼╝em o drug─ů dzidzi─Ö.Ostatnio dosz┼éam do tego(bez bada┼ä)┼╝e prawdopodobnie mam za wysoka prolaktyn─Ö.Ot├│┼╝ z lewej piersi wycieka mi bia┼éa wydzielina,mam nie regularne miesi─ůczki.Nie chc─Ö faszerowac si─Ö bromkiem bo za du┼╝o si─Ö naczyta┼éam o skutkach ubocznych.Zakupi┼éam sobie zio┼éowy lek castagnus i mam nadziej─Ö ┼╝e wyreguluj─Ö mi cykle i chociaz troch─Ö zbij─Ö prolaktyn─Ö.Bior─Ö r├│wnie┼╝ olejek z wiesio┼éka oeparol na popraw─Ö ┼Ťluzu.Wiem ┼╝e nie powinnam bra─ç niczego na w┼éasn─ů r─Ök─Ö ale je┼Ťli mi si─Ö nie uda zaci─ů┼╝y─ç przez nast─Öpne trzy cykle zg┼éosze si─Ö do lekarza.Mo┼╝e s─ů tu jakie┼Ť kobietki co zasz┼éy po castagnusie?podobno nie kt├│rym udaj─Ö si─Ö ju┼╝ w drugim cyklu. jw. [link widoczny dla zalogowanych]
Powinno przej┼Ť─ç. Je┼Ťli mierzyliby┼Ťmy mary┼Ťk─Ö papierosami to taki jeden papieros starczy┼é by nam na ca┼éotygodniow─ů kuracj─Ö. To naprawde nie jest takie straszne. Tzn. Ni pepsi, ni cola - piszecie???!!! a Ty oliOliwia trzymaj si─Ö dzielnie ??JESTEM CIEKAWA CZY WE WROCLAWIU MOZNA WYKONAC PLASTYKE BRZUCHA I JAK TAK TO JAKA CENA?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

wlasciwie to skretosklony mozna wykonywac w 3 cwiczeniach 1, 3 i 5 ja tak robie
[link widoczny dla zalogowanych]
Niewiele współczesnych jej kobiet moze jej dorównać - a ze współczesnych żadna nie ma na to szans.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

M─Öczy┼éy mnie odrosty, a w┼éosy si─Ö niszczy┼éy przez ci─ůg┼ée farbowanie. [link widoczny dla zalogowanych] Yaeh right ...
powiem Wam ┼╝e jeszcze nigdy nie mia┼éam tak cienkich i naturalnie wygl─ůdaj─ůcych paznokci. Aniu, a w ktorym miejscu na nodze masz blizne? piatej rano!!! Jutro bede pic soka ale juz bez wody. szczerze m├│wi─ůc nie chce mi si─Ö wierzy─ç w to ┼╝eby bed─ůc osob─ů ubezpieczon─ů kazano ci p┼éaci─ç za rtg czy kontrol─Ö..(a przynajmniej mam tak─ů nadziej─Ö). [link widoczny dla zalogowanych]
ale te┼╝ rozci─ůgaj─ůce i na biust w┼éa┼Ťnie). Wystarczy tam pojechac, przywiezc je i sprzedac tu w Kuwejcie - przekonywala. Z tym, ┼╝e ja wyje┼╝d┼╝am na wakacje od 4 do 10 lipca. KASIA 001. dzikie mieso zniknelo, moge zalozyc zakryte buty (nawet z wezszym czubkiem) i przede wszystkim nic mi nie krwawi, nie ropieje i nie boli. dzisiaj robimy zebranie (kierowcy) o podwy┼╝ki na zasadzie i na hekto zobaczymy co wyniknie obowi─ůzk├│w przybywa ale na nasz koszt by chcieli robic za free Mo┼╝e kto┼Ť mi co┼Ť doradzi─ç?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

no niestety ale tak─ů mamy s┼éu┼╝b─Ö zdrowia
[link widoczny dla zalogowanych]
mam 3 zdrowe dzieciaczki
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Na zdr├│wko DZI─śKI [link widoczny dla zalogowanych] KUNMING DALI INDUSTRY & TRADE CO.,LTD
mi sie moje bardzo podobaly chociaz nabraly odpowiedniego ksztaltu... i najwazniejsze-czy pod koniec stosowania mo┼╝na nabawi─ç sie zapar─ç i efektu jojo?? to wam serdecznie ja polecam. itd.. M├│j ginekolog powiedzia┼é ┼╝e mam zapalenie spowodowane bakteri─ů i grzybem.dosta┼éam dzisiaj ten gynalgin...razem z clortimazolum w pigu┼éach. [link widoczny dla zalogowanych]
Trzeba go zostawi─ç i p├│┼║niej juz tylko obcina─ç na prosto. mam jakies kropki na brzegu g┼é├│wki penisa, pod napletkiem. Witam, wczoraj mia┼éem resekcj─Ö jedynki ..... Do oliwki mam pytanie czy w salonie w M1 tak jak piszesz robi─ů dekoloryzacje ? Poszukujemy Os├│b ch─Ötnych zostania Moderatorami. Przeprowadzi┼é wywiad i ustali┼é PRZYCZYN─ś - wysuni─Öcie dw├│ch dysk├│w . Podajesz sie za mnie, to ju┼╝ jest twoja przegrana, bo k┼éamiesz.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
eee gawiedz nie ┼Ťmiac sie z nas.


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla




Do│▒czy│: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 11:04, 05 Kwi 2014    Temat postu: orgia sie szykuje.

Jesli mo┼╝esz podziel si─Ö ze mna ( nami) swoj─ů wiedz─ů
[link widoczny dla zalogowanych]
Zycze pozytywnego podejscia i wziecia pod uwage swoje mozliwosci i cechy charakteru.....
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Te głupie teksty na ulicach.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

mirko czy masz rodzine chyba nie jesli kochasz ta firme [link widoczny dla zalogowanych] ale co┼Ť mu wypad┼éo
Ciep┼ée k─ůpiele r├│wnie┼╝ r├│wnowa┼╝─ů nadmiar vata i relaksuj─ů impulsywn─ů natur─Ö osoby o dominuj─ůcej doshy vata; Sk─ůd sie to bierze? W┼éasnie - jaka najlepsza pozycja?? hej,ja te┼╝ powi─Ökszy┼éam sobie usta,ale nieznacznie,tak estetycznie.Jakies dwa tygodnie dolna warga by┼éa do┼Ť─ç twarda i pobolewa┼éa,ale na szcz─Ö┼Ťcie ju┼╝ mi to min─Ö┼éo.Jestem zadowolona z efektu,usta s─ů naturalnie wype┼énione i g┼éatkie.ale nie napompowane. powiedzcie kiedy i o ktorej leci ten program bo tez chcialabym obejrzec !ja ogladam ekstremalne metamorfozy a polskiej wersji nigdy nie widzialam ! [link widoczny dla zalogowanych]
Mam te┼╝ pytanie do pacjentek z Zamenhofa w 2 ostatnich mcach ci─ů┼╝y. Tabletki za┼╝y┼éam od tamtej pory co najmniej trzy, odczuwa┼éam du┼╝y b├│l zaraz po puszczeniu znieczulenia, po ibupromie zatoki i przyk┼éadaniu ch┼éodz─ůcej torebki ┼╝elowej (co 10 minut na 15 minut) w┼éa┼Ťciwie b├│l ca┼ékiem znikn─ů┼é. A co to za cwiczenia 8abs? Od p├│┼étora roku chodz─Ö zlokowana loki s─ů super. sa┼éatka z kurczaka z sa┼éat─ů, rzodkiewk─ů i og├│rkiem. W 100% zgadzam si─Ö z tym co napisa┼éa kobita..... Prywatnie jestem mam─ů dwojga kochanych urwis├│w:
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

- ja pr├│bowa┼éem, to by┼éa jedna z metod = przy pomocy si┼éy umys┼éu i odpowiednich my┼Ťli wyzby─ç si─Ö takiego postrzegania w┼éasnego cia┼éa, bo przecie┼╝ nie ono jest najwa┼╝niesze ...
[link widoczny dla zalogowanych]
Proste jak drut
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Serdecznie pozdrawiam. [link widoczny dla zalogowanych] kielbasa z grila ?
bo na zdj─Öciu to ┼éadnie wygl─ůdaj─ů ale na mnie to pewnie bed─ů wygl─ůda─ç beznadziejnie ;( polecam salon DJ Style w Katowicach, przy Granicznej 61c. Ja tez tak kiedy┼Ť mia┼éam ┼╝e mnie szczypa┼éo ale zacze┼éam u┼╝ywa─ç p┼éynu do chigieny intymnej i ju┼╝ przesta┼éo! nie podpisywa┼éam niczego. http://www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM [link widoczny dla zalogowanych]
Nie dosy─ç tego moja matka kt├│ra cierpi na nadcisnienie po za┼╝yciu preparatu na bazie subitraminy (pow├│d nadwaga) odnotowa┼éa znacz─ůcy spadek ci┼Ťnienia. Miasto zamieszkuje okolo 4 milionow mieszkancow.i mn├│stwo tam fabryk ,przediebiorstw itd I przede wszystkim sa wlaczani do narodu,bez wzgledu na wiare i kulture!!! no a sluchajcie....jak cos sie zacznie paprac i wyjmiesz ten kolczyk to ta dziura sie zagoi ,bo tez chce sobie przekluc pepek i tak sie zastanawiam czy jaky co to blizna nie zostanie?? byli juz zareczeni kiedy ona mial 15 a on 22. nie wspomne o swedzeniu blizny . mo┼╝esz sobie by─ç szczup┼éa wa┼╝─ůc nawet 100kg przy wzro┼Ťcie 170cm, ale tutaj nie o to si─Ö rozchodzi.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ale na ostatnich wakacjach bylam w londynie i nie znalazlam pracy :/...
[link widoczny dla zalogowanych]
Jest ┼Ťwietna!,polecam j─ů ka┼╝demu. Trzymajcie sie dziewczyny chyba jutro ostatni dzien?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

I Nik─Ö. [link widoczny dla zalogowanych] zgadzam sie z nikola z zyrandola, ale wlasnie takie obserwacje mozna przeprowadzic.
Pani urzedniczka byla bardzo zdziwiona jak jej powiedzialam, ze jest inaczej To tak┼╝e pomaga. Na szcz─Ö┼Ťcie ju┼╝ przesz┼éo. za mna juz 19 dzien cwiczen, hurra coraz ciez─Öj mi to przychodzi, czuje ze miesnie sa jakby nadwyr─Özone, po prostu pobolewaja, ale nic, musze dac rade, bo widze efekty, a bardzo chcialabym bardzo widzeic moj brzusio po 42 dniu Tak wi─Öc powoli ju┼╝ zaczynam mie─ç do┼Ť─ç tego czytania etykiet liczenia, bo skoro nic mi nie daje tak ma┼éo w─Ögli i ju┼╝ nie chudn─Ö, to dieta sta┼éa si─Ö sposobem od┼╝ywiania. [link widoczny dla zalogowanych]
Prosz─Ö o opinie o Michale Czernikowskim z infinity na Miko┼éajskiej? Ja przymierza┼éam si─Ö od pa┼║dzierkika czy listopada- jak dosta┼éam od endokrynologa recept─Ö na meridi─Ö. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Fajnie strzy┼╝e, m┼éodzie┼╝owo, cieniuje, potrafi doradzi─ç- jak poprosisz. Jak to kto┼Ť napisa┼é, to wszystko opiera si─Ö na emocjach. (efekty niesamowite) ,mnie r├│wnie┼╝ doradzi┼é par─Ö rzeczy.. Tylko nie wiem czy on jest magnetyczny...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

wybieram się na tipsy,widziałam portfolio Pani Arletki co mnie przekonało do ich załorzenia .Pozdrawiam .
[link widoczny dla zalogowanych]
Po jakim┼Ť czasie zacz─Ö┼éo bole─ç i bole─ç..
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ile kosztuje sznur? [link widoczny dla zalogowanych] koło Turynu Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
Ale on kocha┼é si─Ö w takiej naj┼éadniejszej lasce w szkole. Jak najbardziej fryzjer ma obowi─ůzek uwzgl─Ödni─ç reklamacj─Ö tym bardziej ┼╝e kolor nie wyszed┼é r├│wny! Chyba jestem podekscytowana chcia┼╝ ci─Ö┼╝ko b─Ödzie bardzo, bo niestety moje od┼╝ywianie dalekie jest od zdrowego. ? Pozdrawiam [link widoczny dla zalogowanych]
kamasutra. Moniko_M, s┼éuszna decyzja. Mam te┼╝ ┼╝el z SUNFLOWERA JEDNOFAZOWY CLEAR, e┼╝ jest do bry , ale ja go u┼╝ywam razem z bonderem z NAILSCOMPANY, WTEDY NIEMA NAPRAWDE NIC ZAPOWIETRZEN I TE┼╗ SIE DOBRZE TRZYMAJ─ä PAZNOKCIE!!!! Dzi─Öki za szczero┼Ť─ç ! Potem zajmij sie swoim procesem. A ca┼éy \zestaw\ kt├│rego u┼╝ywam to woda utleniona + spirytus (60%-70% [7cz─Ösci siprytu ratyfikowanego na 3 cz─Ösci wody przegotowanej]) + ma┼Ť─ç trident (z waty robie walec ktory potem w Trident`cie smaruje i wkladam go pod brzegi paznokci [obydwie strony palucha mam w stanie zapalnym] a na koniec tym Pigmentum smaruje palucha i staram sie tez to wlac pod paznokiec zeby dostalo sie do zainfekowanych miejsc. nie prawda wszystkie waza w granicach 50 kg
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla




Do│▒czy│: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 11:05, 05 Kwi 2014    Temat postu: Musz─Ö si─Ö wyciszy─ç, musz─Ö uspokoi─ç emocje aby sp─Ödzi─ç

Jeszcze się tam nie szkoliłam.
[link widoczny dla zalogowanych]
i namawiam do lewatyw bo jest to przyjemna rzecz i poznaje sie swoj organizm Zapraszamy nawww.feelbeauty.eu/forum
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Je┼╝eli pozwalamy na zbyt woln─ů prac─Ö jelit, tym samym stwarzamy idealne ┼Ťrodowisko dla nadmiernych proces├│w gnilnych i fermentacyjnych, rozw├│j paso┼╝yt├│w, kt├│rych produkty uboczne w postaci toksyn zatruwaj─ů stopniowo ka┼╝dy organ naszego cia┼éa. [link widoczny dla zalogowanych] W Twoim przypadku to mozna nazwac polglodowka-tez sa dobre Nie nalezy wracac do starych nawykow zywieniowych bo albo sie nadrobi utracone kilogramy albo bedzie ich wiecej niz przed glodowka jak sie rzucacie na jedzenie
mnie bardzo to cieszy ze wzgl─Ödu na moja dolegliwo┼Ť─ç.. choc nie bez grzechow i to z winy wnusi bo sama jadla i chciala Malutkie mrowienie pod w┼éosami. Przygotowanie dietetyczne: [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych]
nie moja droga, tylko jedna ze stron, wiem moja kuzynka ni tak dawno dostala uniwaznienie, jej maz nie egois- nie wiem gdzie w ┼╗orach s─ů jacys specjali┼Ťci, ale sporo czyta┼éam o wycinaniu blizn i raczej Ci nie radz─Ö... A co do diet/przygotowa┼ä typu 500kcal mam bardzo mieszane uczucia, co ju┼╝ pisa┼éam kilka post├│w wy┼╝ej. nie przyjemny zabieg! I nie jem zadnych witamin bo nie moge sie zebrac zeby je jesc Juz za dwa tygodnie mam odstawi─ç hormon, ale na szcz─Ö┼Ťcie dali mi recept─Ö na tetroxin (t3) przez 2 tyg, wi─Öc prze┼╝yje jakos, bo tylko 2 tyg b─Öd─Ö bez hormonu + badania. Nadziejko ja we wtorek jad─Ö nad morze, zarzygam caly ba┼étyk, moja mama mnie pocieszy┼éa ┼╝e ze mn─ů wymiotowa┼éa p├│┼é roku,
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Powiem tak, podstawa to bańki chińskie.
[link widoczny dla zalogowanych]
Mysle, ze lepiej byloby miec wspolne konto, ale z drugiej strony.......sama nie wiem, prosze o Wasze opinie
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

A i kondycja si─Ö poprawi┼éa, na pocz─ůtku p├│┼é godziny wlok┼éy si─Ö w niesko┼äczono┼Ť─ç, a teraz powoli przymierzam si─Ö zwi─Ökszy─ç czas ─çwicze┼ä. [link widoczny dla zalogowanych] Ale tego sw─Ödzenia mam ju┼╝ powy┼╝ej dziurek w nosie, jednak┼╝e wola┼éam nie przerywa─ç kuracji, ze wzgl─Ödu na informacj─Ö zawart─ů na ulotce, kt├│ra m├│wi, i┼╝ je┼Ťli si─Ö przerwie, sytuacja mo┼╝e ulec pogorszeniu.
Ja mialam tak po Clotrimazolum takie potworne pieczenie ale tylko 2 dni aplikacji a potem juz spoko. Odczuwa┼éam upierdliwy g┼é├│d i niesamowit─ů ch─Ö─ç na s┼éodycze. Mam nadziej─Ö, ┼╝e rozwiejecie moje w─ůtpliwo┼Ťci. Ninja trzemamy kciuki B─Ödzie dobrze! no to jeszcze raz moje wyniki to [link widoczny dla zalogowanych]
Jednak min─Ö┼éo 2 lata i guz znacznie ur├│s┼é , ma ju┼╝ ponad 4 cm i endokrynolog zadecydowa┼é ┼╝e nale┼╝y go usun─ů─ç. Jest poniedzia┼éek rano, oczywi┼Ťcie nie ┼Ťpi─Ö z b├│lu i zastanawiam si─Ö czy i┼Ť─ç do roboty Zwolnienia nie dosta┼éem ale chyba sobie wezm─Ö. Budze si─Ö w nocy-paj─ůk ok 5 m ode mnie. Leki kt├│re ja bior─Ö (teraz ju┼╝ tylko sporadycznie) wcale nie zwalaj─ů z n├│g, absolutnie. za strzyzenie swoich wlosow zaplace cos ok 35 zl. prosze o pomoc PIEKNIE ALE JA DO SZCZECINA MAM KAWAL DROGI Z GDANSKA....NO I TA KASA...ZEBY MOZNA TAK BYLO JESZCZE STARAC SIE O DOFIANSOWANIA...A MOZE KTOS WIEC COS NA TEN TEMAT...MOZE JEST MOZLIWOSC STARAC Z UNII O PIENIADZE NA DOKSZTALCANIE W TYM ZAWODZIE??I MOZE ZNAJDE COS BLIZEJ!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Specjalnie nie namawiam do tego ale wasz sprawa rubcie co chcecie
[link widoczny dla zalogowanych]
jak dostaniesz DSH 2 w hamburgu na uniwerku nie mozesz i tak i tak studiowac!!mozna tylko z DSH 1 !!!egzamin jest ciezki,ale mozliwy do zdania, ja sie sama uczylam,nie mialam wtedy nawet mittelstufe, a sie sama przygotowalam do niego.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Otu┼╝ to,otu┼╝ to

Ja juz jestem z nim 7 rok. [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] kunki/miejscowosc/Wroc%B3aw
Moi tez zawsze dostaj─ů pieni─ůdze i my te┼╝ za te pieni─ů┼╝ki urz─ůdzili┼Ťmy im pokoik. prostowanie sprawia mi bol.. Buka nie za┼éamuj si─Ö,s─ů upa┼éay i woda w organizmie si─Ö zatrzymuje,stosuj si─Ö ┼Ťci┼Ťle do diety,nie wiem czy masz t─Ö ksi─ů┼╝k─Ö Czyta┼éam wszystkie opinie, od jakie┼Ť czasu ciagle jestem niezadowolona po wizycie u fryzjera, w ko┼äcu dzis sie wybra┼éam do zakladu fryzjerskiego przy ul. benetton, drogo ale mam sweterki i koszulki juz pare lat i nadal sa dobrej jakosci mimo, ze piore je w pralce. [link widoczny dla zalogowanych]
I gratuluje coreczki... Oszukane, wywiezione za granic─Ö. Ja powi─Ökszy┼éam sobie usta klika dni temu u dr Rydzewskiej w gabinecie w Miechowie .Jestem bardzo zadowolnona. My┼Ťl─Ö wi─Öc ,┼╝e zaostrzanie diety jak to czyni Anakonda,mog┼éoby by─ç dla mnie niekorzystne,powinnam czu─ç si─Ö bardzo dobrze,┼╝eby cho─ç nie sprawi─ç ┼╝adnego nieszcz─Ö┼Ťcia w pracy. Pozdrawiam Wystarczy poszuka─ç. witam ja tez pije herbatke slim fast od 4 dni i troche cwicze zobaczymy co bedzie dalej mam gdzies okolo 170 wzrostu i waze 70 kg o wiele za duzo!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Mam pytanie czy taki wrastajacy paznokieć jesli przetrzyma sie ból , sam przerosnie i wiecej nie będzie wrastał?
[link widoczny dla zalogowanych]
Wymy┼Ťl co┼Ť inteligentniejszego - to pogadamy
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Oczywi┼Ťcie jak nie zapomn─Ö. [link widoczny dla zalogowanych] Aeroby tez ponoc nie przynosza swietnych rezultatow.
ginekolog nic nie wspomina┼é na ten temat... ┼╗a┼éuj─Ö tylko, ┼╝e nie zbada┼éam obu r─ůk tylko praw─ů, ale narazie jeden zabieg wystarczy, mam nadzieje, ze to mi pomoze. 30 min na najmniejszym obci─ů┼╝eniu. Tak┼╝e ty sie dalej dokszta┼écaj w google, a ja pisz─Ö co wiem z do┼Ťwiadczenia Zaraz jak okres Ci si─Ö sko┼äczy to masz znowu wzi─ů┼Ť─ç. [link widoczny dla zalogowanych]
Ciesz─Ö si─Ö ┼╝e bierzesz ┼Ťlub i ┼╝e znalaz┼éas swoja drug─ů po┼é├│wke.Gratulacje.Prawda jest taka ze jak ktos kocha to akceptuje wszystko i kocha cie za ta jak─ů jeste┼Ť wspania┼éa osob─ů.A napewno jestes bardzo warto┼Ťciow─ů osoba bo ludzie z takim problem s─ů nad wyraz dojrzali.,Blizny szkoda ju┼╝ m├│wi─ç na ten temat.Pozostaje nam miec nadzije ze kiedys znajd─ů co┼Ť ciekawego i skutecznego .tylko pytanie kiedy.A MAM TAKIE PYTANIE DO CIEBIE JAKIIE METODY STOSOWA┼éA┼Ť ZE BY JE USUN─ů─ç BO PISZESZPomimo licznych pr├│b, cz─Östo kosztownych, i r├│┼╝nych sposob├│w poprawa ich wygl─ůdu?nAPEWNO KIEDY┼Ť SI─Ö UDA ALE WTEDY TO JUZ MOZE NAWET NIE BEDZIESZ CHCIA┼éA TEGO ZMIENIAC BO TO ZAAKCEPTUJESZ.jA DOPIERI TERAZ ROZPOCZYNAM MOJ─ů WALKE Z BLIZN─ů I SI─Ö NIE PODDAM.Pani psycholog powiedzia┼éa mi ┼╝e jest jedna skuteczna droga to dzia┼éa─ç spr├│bowa─ç j─ů zmniejszy─ç zakamuflow─ů─ç podj─ůc wszystkie starania zeby si─Ö jej pozby─ç.i jesnocze┼Ťnie ┼╝ebym chodzi┼éa na terapie bo ja nie moge sie z ni─ů pogodzi─çZ reszt─ů nie potrzebnie si─Ö taka martwie moze faktycznie da sie cos zrobic a ja uzalam sie nad soba i nic nie robie bo sie boje.Jestem z Krakowa.A wiesz co najbardziej boli chyba to ze jak widze jakas laske i niczego jej nie brakuje i ona panoszy sie ,jest tak zbyt pewna siebie,chamska, ze czasem my┼Ťle sobie dziewczyno wystarczylaby ci jaksa blizna na twarzy a juzbys taka nie by┼éa.Bo prawda jest taka ze my kobiety nie do konca akceptujemy blizny bo one naprawde urtudniaja nam zycie.Wok├│┼é nas kobiet panuje steretyp piekna idalu i dlatego jest nam sie trudno pogodzic.A facet z blizna wyglada ca┼ékiem nizle a wrecz czasami dodaje mu to uroku .Pozdrawiam wszytskich i mam propzycje piszcie o jakis ciekawych rzeczach typu w┼éasnie kamuflaze jakies metedy z walka z blizna bo to napradwe moze komus pomoc,poskutkowac ja jak cos znajde to tez napisze.Nie wiem czy ktoras z was jest z Krakowa ale tu podobno jest ┼Ťwietny lekarz dr.Kasprzyk co s─ůdziei o nim?czy ktoras u niego by┼éa pozdrawiam i czekam na odp. Witam Tarczyca to bardzo wa┼╝ny organ, bez wzgl─Ödu na to jak du┼╝y u jednych i jak ma┼éy u innych. na komandorskiej.. pozdrawiam wszystkie zakochane mamusie!! Witam wszystkich.. Zdzia┼éa┼éa cuda!
[link widoczny dla zalogowanych]
Na temat g┼éod├│wek polecam ksi─ů┼╝k─Ö G.P.Ma┼éachowa pt.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla




Do│▒czy│: 24 Sty 2014
Posty: 729
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 11:08, 05 Kwi 2014    Temat postu: Najlepsze bylo to ze moj porod odbieral wujek mojego meza i

nie ma sobie r├│wnych !!!!!!!!!!!!!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
d... szczerze to tabu na modrzejowskiej 23 w sosnowcu oni sie specjalizuja
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Zwyczjniw jakl w wi─Ökszo┼Ťci salon├│w, fryzjerki te┼╝ normalne nic specjalnego [link widoczny dla zalogowanych] Krzysio lubi kol─Ödowa─ç bo wyznaje zasad─Ö :Jak widz─Ö s┼éodyce, to kwice A parafianie Go mocno futruj─ů Poza tym powiedzia┼é mi ostatnio ┼╝e czuje si─Ö wtedy otoczony przez nich mi┼éo┼Ťci─ů, a ksi─ůdz potrzebuje DUUUU┼╗O mi┼éo┼Ťci
Je┼Ťli chodzi o Bieszczady, to niewiele os├│b tam bywa i niech ┼╝a┼éuj─ů, bo s─ů to najpi─Ökniejsze g├│ry w Polsce i super ludzie tam mieszkaj─ů. [link widoczny dla zalogowanych] Intralipoterapia. a pracodawcy nie b─Öd─ů decydowa─ç czy mog─Ö rodzi─ç ,bo nie ponosz─ů ┼╝adnych koszt├│w . jednak w zakresie ginekologii jest tu inaczej ni┼╝ w polsce ... [link widoczny dla zalogowanych]
w kazdym raze ma┼éa nie ejst;/ Nie mog─Ö spa─ç, w ci─ůgu dnia nie mog─Ö normalnie funkcjonowa─ç, denerwuj─ů mnie dzieci ┼╝e czego┼Ť ode mnie chc─ů. jak sie robi ta lapke, czy kwiatka ? Salon Wiza┼╝ pytaj o Pani─ů Edyt─Ö - jest superrrrrrr Nigdy do niczego powazniejszego miedzy nami nie dosz┼éo, tylko przytulanie , nawet kilka kr├│ciotkich cmok├│w w usta ale to tylko dlatego za ja to stopowa┼éam. ┼Üwie┼╝e plamy na dywanie usuniemy najszybciej, gdy spryskamy je wod─ů mineraln─ů. Fanka hej
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

proszek do prania albo rozwa┼╝y─ç kupno innej pralki
[link widoczny dla zalogowanych]
To prawda ┼╝e nie warto ┼╝y─ç dla kogo┼Ť nie dostaj─ůc nic w zamian. I jeszcze cos - przez te wszystkie pierduly i przez to cale zamieszanie, stracilam przyjaciolke .
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Teraz le┼╝e z gipsem na nodze a w czwartek dalej ilizarow:/ [link widoczny dla zalogowanych] Sanatna
Kuria ponownie rozpatruje jego sprawe, jesli uznaja ze juz nie ma tej przeszkody to cofna zakaz, jesli unaja ze przeszkoda nadal jest to zakaz utrzymaja. Nie id┼║cie tam, szkoda nerw├│w. Szale┼ästwo trwa┼éo chyba z 15 minut. Co zauwa┼╝y┼éam po 16dniach to jedynie twardsze mi─Ö┼Ťnie i lekki zarys tych kresek po obu stronach nie wiem czy wiecie o co mi chodzi tak pionowo lec─ů, ale to wida─ç jak napn─Ö mi─Ö┼Ťnie. Wierz─Ö w ciebie, dasz rad─Ö, trzymam kciuki.. [link widoczny dla zalogowanych]
Musimy teraz o siebie dbac po zabiegu. W moim szpitalu wype┼énia si─Ö szczeg├│┼éow─ů ankiet─Ö dla anestezjologa.Pytania dotycz─ů wszystkich chor├│b,operacji,pobyt├│w w szpitalu w ci─ůgu naszego ┼╝ycia.Dane te mog─ů by─ç bardzo przydatne!U mnie wszystko ok,blizna zagojona,hormony powoli normuj─ů si─Ö...Olala,jeszcze raz - wszystkiego dobrego!!! Musisz przejsc przez rozmowy kwalifikacyjne (5 lub 6) a i tak nie jestes pewna ze to wypali. To jest porz─ůdny sprz─Öt, nie ┼╝adna chi┼äszczyzna no i przede wszystkim pami─Ötacjei ┼╝eby taki zabieg wykonywa┼é lekarz, a nie kosmetyczka [link widoczny dla zalogowanych] Wez cos moze sie uda sciagnac o jodze nidra czy po ┼Ťci─ůgni─Öciu koloru u fryzjera b─Öd─Ö mia┼éa sw├│j naturalny kolor?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Musimy teraz o siebie dbac po zabiegu.
[link widoczny dla zalogowanych]
Przede wszystkim odżywiaj się w taki sposób, aby złagodzić vata. niom, chyba będę musiala tak zrobić
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

-jadłam około 5 posiłków dziennie ,lekka kolacja o 20(chodzę spać tak ok24)jak byłam głodna to jabłko,marchewka itp [link widoczny dla zalogowanych] Syn Soni Bohosiewicz- Teodor
Cytuje Ci teraz fragment z ksiazki Malachowa: wszystko zale┼╝y od stanu zrostu i od tego jak wygl─ůda ko┼Ť─ç po wyj─Öciu grot├│w... a smieszna sprawa z tego wyszla bo skorzystalam z kuponu na kupbon (nie wiem czy jeszcze jest), ale oferta dotyczyla pakietu masazy z analiza nawykow zywieniowych w krakowskim dualmedzie, w sumie grosze mnie to wyszlo a warto. to prawda, ka┼╝de inne biuro, ale nie Orbis Transport. Nie usmiecha mi si─Ö robienie lewatywy:/ [link widoczny dla zalogowanych]
efekty widac juz po okolo 3-4 tygodniach po zabiegu laserowym... wesz┼éo ca┼ée 2 litry (zmiesci┼éoby sie i wiecej), potem- przewroty, wstrzasy, wygibasy a p─Öd do wc- dopiero po jakich┼Ť 5-7 minutach.. rozwa┼╝a┼éam meride, bo znajoma lekarka sama sie nia odchudza┼éa, pieknie schud┼éa, ale....potem jeszcze piekniej przyty┼éa. Odradza┼éa pasty wybielaj─ůce. Mnie sie podobaja jedne i drugie. Ja czasami jade do Neapolu na zakupy bo sa nizsze ceny i jest duzy wybor ale nigdy sama, ale Neapol jest naprawde piekny noca jak i za dnia. Wizualizuj sobie codziennie po przebudzeniu i przed pojsciem spac, ze przegladasz sie w lustrze i widzisz piekna cere, ze jestes zrelaksowana i zadowolona, ze czujesz jak wszystko sie w tobie oczyszcza, takze w strefie mentalnej.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

┼╗ele z NAILSCOMPANY s─ů ┼Ťwietne , obecnie je u┼╝ywam.Naprawde polecam!!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
ja ju┼╝ drugi raz podchodze do 6w i tym razem zamierzam dotrwa─ç do ko┼äca dzi┼Ť mia┼éam 6 dzie┼ä i jest OK Tylko prosze wzi─ůc o uwage to ze nie ka┼╝dego jest stac na zap┼éacenie...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Bardzo prosze o pomoc w wyborze. [link widoczny dla zalogowanych] smieszny \Ostra jazda\ moze byc, smutnych nie znam
kupilam 1 szt i bede probowala Wymy┼Ťl co┼Ť inteligentniejszego - to pogadamy i teraz zn├│w ju┼╝ z ri\\ok do 1,5 roku si─Ö m─Öcze z du┼╝ym palcem z lewej nogi i w dodatku z dw├│ch straon! Ktos na ta opini─Ö zapracowa┼é. Zawsze mnie rozsmiesza┼éy panienki w zaciasnych ciuchach i nie chce takich nosic [link widoczny dla zalogowanych]
Naprawde jak udalo ci sie to znalezc??? i nie wszyscy ludzie maja gust ale wiekszo┼Ť─ç przynajmniej jest na tyle inteligentna by na┼Ťladowac tych, kt├│rzy maj─ů gudt i wygl─ůdac tak jakby i oni ten gust mieli, a reszta nie ma ani gustu ani inteligencji i dlatego kupuje takie chadziajstwo wygrzebane w sieci przez cala ciaze zwracalam sie do mojego brzusia \\\Kubus\\\, bo moj doktor poinformowal mnie, ze urodze syna i ze jest tego pewny na 100%. Chodzi mi o kompanke w wieku 20 - 27 lat do pogaduch przy piwku czy imprezowania do rana pozdrowienia dla wszystkich kreciolkow...;p Prolaktynko - to nie tak ,┼╝e ┼Ťwi┼ästwo . Moze w malych miejscowosciach ludzie sa bardziej zamknieci?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
WyÂwietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum 123 Dru┐yny Harcerskiej Wŕdrowne Ptaki Strona G│ˇwna -> Opinie o stronie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Mo┐esz pisaŠ nowe tematy
Mo┐esz odpowiadaŠ w tematach
Nie mo┐esz zmieniaŠ swoich postˇw
Nie mo┐esz usuwaŠ swoich postˇw
Nie mo┐esz g│osowaŠ w ankietach

fora.pl - za│ˇ┐ w│asne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin